Album: Through the Night



 1. Through the night (Patrick Van Daele) 
 2. The hole (Lode Demetter)                   
 3. I believe (Lode Demetter)                     
 4. Why (Patrick Van Daele)                       
 5. Ruby Reggea (Patrick Van Daele)       
 6. Gene calls mercy (PVD/LD) 
 7. Mengele Twins (Lode Demetter)             
 8. I don’t remember (Patrick Van Daele) 
 9. Timeless (Patrick Van Daele) 
 10. Sister (Lode Demetter) 
 11. Staying (Patrick Van Daele) 
 12. Summers here (Lode Demetter) 
 13. F -Bomb (Patrick Van Daele)                     
 14. Crumby Demons (Lode Demetter)

U kan de nummers beluisteren op Youtube

Vocals en guitars by Lode Demetter
Guitars by Patrick Van Daele
Bass and Keyboards by Matteo Pawlowski
Drums and Percussion by Boyke De Vuyst 
Turntables by Maarten Van Daele
Coverdesign by Nicole Demetter
Recorded, mixed, mastered and Produced by Patrick Van Daele
Recorded at Draaipuntstudio Oudenaarde